“uw wensen vertaald in een       concreet tuinplan”

Over Mij

Mijn naam is Harm van Uden, de man achter Beleef Groen. Ik ben een tuinontwerper in hart en nieren. Kenmerkend voor mijn stijl is het oog voor detail en de persoonlijkheid van de ontwerpen. Een tuin is persoonlijk en moet passen als een eersteklas maatpak.

Van kleins af aan ben ik in de tuin te vinden. Zodra het weer het toeliet ging ik naar buiten om te genieten van alles wat er groeit en bloeit. Ik wist al op redelijk jonge leeftijd dat ik zelf dingen wilde bedenken en maken. Dat is dus een ideale combinatie met groen. In dit vak voel ik me helemaal op mijn plek.

Dit bedrijf is opgericht tijdens mijn afstuderen aan Hogeschool HAS Den Bosch. Ik heb daar de opleiding Tuin en Landschapsmanagement en Topklas gevolgd.

Mijn droomtuin

Mijn ultieme tuinbeleving is een tuin waar het hele jaar iets anders te zien is. Een tuin is nooit af, maar is constant aan het veranderen. Een tuin moet een duidelijk groen geraamte hebben zodat de tuin het gehele jaar een plaatje is om te zien.

  

Ieder seizoen heeft zijn mooie kanten, de eerste crocussen die in de vroege lente opkomen onder de laaghangende zon of een sneeuwtapijt in de winter dat alle bomen bedekt met een dik pak wit goud. Mijn favouriete seizoen blijft echter de zomer. Ik houd van lange zomeravonden op het terras met een knisperend haardvuurtje, genieten met een paar vrienden van alles wat er om me heen gebeurt. Zo’n beleving probeer ik altijd in een tuin te verwerken. Zodat uw tuin u het gevoel geeft dat het een stukje van u zelf is!

Contact

Beleef Groen

Harm van Uden
Christinastraat 29
5258 LT Berlicum

tel: +31 (0) 6 13 84 95 56
info@beleefgroen.nl